Palvelut

Me Raahen Silmälasissa palvelemme sinua kaikissa näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa. Meiltä saat optometristin ja silmälääkärin palvelut, näöntutkimukset, silmänpaineen mittaukset, silmänpohjakuvaukset, piilolasisovitukset, silmälasien korjaukset ja erityistyölasimääritykset.

Näöntutkimus

Perusteellinen ja kiireetön, asiakasta kuunnellen tehty näöntutkimus antaa sekä tutkijalle että tutkittavalle tarkan käsityksen asiakkaan näöstä ja mahdollisista tarvittavista korjaavista toimenpiteistä. Rauhassa ja tarkasti tehty silmälasimääritys takaa miellyttävän näkökokemuksen uusilla silmälaseillasi. Tulethan näöntutkimukseen ilman piilolinssejä. Varaathan aikaa näöntutkimukseen vähintään puoli tuntia.

Lue lisää näöntutkimuksista Näköasiantuntijoiden sivuilta.

Silmälääkäri

(Tällä hetkellä silmälääkärin palvelut ovat tauolla.) Meillä Raahen Silmälasissa on myös silmälääkärin vastaanotto. Meidän silmälääkärimme Nina Hautala pyrkii pitämään vastaanottoa tiloissamme n. kerran kuukaudessa. Silmälääkärin ajat tahtovat olla hieman tiukassa, kannattaa soitella meille, ja kysellä. 08-2236000.

Kuivasilmäpalvelut

Kuivasilmäisyys on yleinen, mutta vähän hoidettu vaiva,  johon on olemassa helppoja hoitokeinoja. Tule kysymään meiltä lisää kuivasilmäisyyden tunnistamisesta ja hoidosta.

Lue lisää kuivasilmätutkimuksesta Näköasiantuntijoiden sivuilta.

Piilolinssisovitus

Mikäli mielessäsi on piilolinssit, etkä oikein tiedä, onnistuisiko niiden käyttö sinulla, tule sovitukseen. Etsitään sinulle sopiva linssityyppi ja opetellaan niiden käyttö.

Sopivien piilolinssien löytäminen on tärkeää, ja siksi niiden sovittaminen ja käytön opastus pitää tehdä sille sopivan koulutuksen käyneen asiantuntijan kanssa. Piilolinssien oikeanlainen käyttö on silmille harmitonta ja turvallista, vääränlainen käyttö taas ei.

Silmälasien korjaus

Meillä onnistuu myös monenlainen silmälasien korjaus. Erilaiset muovi- ja metallikehysten korjaukset onnistuu joskus jopa odottaessa, ja joidenkin tapausten kohdalla menee pidempään. Riippuen tilanteesta.

Mikäli lasisi ovat rikki, niin aina uusien lasien hankinta ei ole ainoa ratkaisu ongelmaan. tulehan paikalle niitä näyttämään niin katsomme mitä voidaan tehdä. Jonkinlainen ratkaisu löytyy aina. Mikäli kehyksesi on jostain kohtaa rikki tavalla tai toisella, ÄLÄ käytä pikaliimaa siihen itse ensin.

Työnäkeminen

Olipa kyseessä sitten eri teollisuuden aloilla tarvittavat suojalasit tai erilaisissa toimistotehtävissä tarvittavat erityistyölasit, meiltä saat toimivat ratkaisut joka tehtävään. Oikeanlaisen työlasimäärityksen saa tehdä sille vaadittavan koulutuksen käynyt asiantuntija. Muistathan myös, että henkilöstä ja hänen työtehtävistä riippuen omat ns. siviililasit eivät aina riitä taikka toimi oikealla tavalla.

Lue lisää työnäkemisestä Näköasiantuntijoiden sivuilta.