Tuotteet

Kehykset

Yksityisenä liikkeenä kehysvalikoimamme poikkeaa ketjujen valikoimista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme erilaisia, tyylikkäitä ja kauniita kehyksiä joita ei ihan joka nurkalla tule vastaan.

Jokainen myymälässämme esillä oleva kehys on ihan itse omin käsin valittu. Pyrimme säännöllisesti etsimään valikoimiimme mahdollisimman paljon erilaisia, tyylikkäitä, jokaisen omaa persoonaa korostavia kehyksiä. Hyvin valittu kehys tuo käyttäjästään esiin sellaisia puolia, mitkä muuten jäisivät näkymättä.

Valikoimamme siis koostuu ihan pienten eurooppalaisten design talojen käsityönä tehdyistä luomuksista aina hieman tavallisempiin kehyksiin, jotta jokaiselle löytyisi juuri se oma. Kehysvalikoimamme vaihtuu ja elää koko ajan. Alla muutamia merkkejä.

Face a Face, Woow, Lafont, Bellinger, Jisco, William Morris, Pro Design, Dutz, Zenka, Chantal Thomass, Vera Wang, Tree Spectacles, Volte Face, Sky eyewear, Nifties, Nike, John Lennon, Imago, Tarume

Linssit

Essilor. Maailman parhaat korjaavat linssit. Me luotamme laatuun ja sinunkin silmäsi ansaitsevat vain parasta, ja siksi juuri Essilor toimittaa linssit jokaiselle asiakkaallemme. Essilor on optisen alan suurin ja innovatiivisin valmistaja. Se on ainoana optisen alan yrityksenä Forbesin 100 innovatiivisimman yrityksen listalla.

Essilor kehitti ensimmäisen progressiivisen Varilux linssin jo vuonna 1959. Tänä päivänä käyttäjiä on jo yli 500 miljoonaa. Yli 500 tutkijaa Essilorin tuotekehityksessä takaa, että Varilux-linssit ovat markkinoiden arvostetuimpia moniteholinssejä. Lue lisää linkistä. www.essilor.fi

https://www.essilor.fi/

Aurinkolasit

Maui Jim. Tinkimätöntä laatua ja tyyliä Havaijilta ja taatusti polarisoivina! lue lisää www.mauijim.com

Urheilulasit

Sziols on nykyään Siols. Urheiluun, ja kaikenlaiseen ulkoiluun sopivat täydellisesti nämä Siols- urheilulasit. Siolseja saa voimakkuuksilla ja ilman. Vaihdettava etulinssi takaa aina tarkan ja miellyttävän näkemisen tilanteesta, käyttötarpeesta ja -ajankohdasta riippumatta! Tule ja tutustu! Lue lisää Siolsista.

Suojalasit

Meiltä saat myös suojalaseja eri teollisuuden alojen työtehtäviin. Voimakkuuksin tai ilman. Toimittamamme suojalasit valmistetaan aina asetusten ja vaatimusten mukaisiksi virallisiksi henkilösuojaimiksi. Valikoimassamme on useampi malli niin metallikehyksiä kuin muovikehyksiä eri kokoisille käyttäjille.

Kuivan silmän hoitotuotteet

Meiltä löydät kuivan silmän hoitoon tarkoitettuja tuotteita suoraan hyllystä. Niitä ovat mm. Kuivan silmän omega- ravintolisät, silmien kostutustipat, Silmäluomien puhdistuspyyhkeet ja lämpötyynyt.

Pause korut

Uutena juttuna otimme valikoimiimme kotimaiset Pause korut. Pauset suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Oulussa ja materiaaleina käytetään mm. Suomalaista koivuvaneria, ruostumatonta terästä, kotimaista poronnahkaa (joka on asusteteollisuuden ylijäämää), kierrätettyä farkkukangasta, lohen nahkaa, makeanveden helmiä ja akryylia.

Tervetuloa tutustumaan Pause korut korviksiin 😍